Bel ons anoniem & gratis

Exit app

Verlaat de website direct.

Anoniem meewerken aan app-onderzoek

Gepubliceerd op October 11th, 2023

In samenwerking met deskundigen uit de EU en het VK wordt er op het moment een unieke veiligheidstechnologie ontwikkeld. Deze technologie maakt gebruik van machine learning om in real-time beelden en video van seksueel kindermisbruik te herkennen.

Dit zogenoemde Protech-project is gestart in maart 2023 en heeft als doel om individuen te helpen voorkomen dat ze online materiaal met seksueel misbruik van een minderjarige bekijken, downloaden en/of verspreiden.

Dit doel wordt bereikt door het onderzoeken, ontwerpen en ontwikkelen van een applicatie die zowel het netwerkverkeer als de beelden van het scherm van de gebruiker, monitort. Omdat we momenteel in een testfase zitten, zijn we op zoek naar deelnemers om feedback te geven over de inhoud en functie van de app. We verwelkomen ook zorgen of suggesties.

Heb je wel eens naar misbruikbeelden van minderjarigen gekeken of een neiging hiertoe? Dan kan jij ons helpen en vanuit jou ervaring jouw inzichten over deze applicatie met ons delen.

Als je interesse hebt, dan kun je vrijblijvend aanmelden via het contactformulier op de website. Deelname is volledig anoniem!

Mocht je twijfels hebben of vragen hebben, aarzal dan niet om contact met ons op te nemen.

Het delen van deze boodschap wordt zeer op prijs gesteld.

Exit app