Start het gesprek
Stop kindermisbruik


Privacy

Wie zijn wij?

Welkom bij Stop it Now!, onderdeel van Expertisebureau Online Kindermisbruik (EOKM). Stop it Now! biedt gratis en anoniem telefonische hulp aan mensen die pedofiele gevoelens ervaren, of personen die deze gevoelens vermoeden bij iemand in hun omgeving. Voor volwassenen maar ook voor jongeren onder de 18 jaar.

Stop it Now! biedt deze hulp om seksueel kindermisbruik te voorkomen. Mensen met pedofiele verlangens willen vaak niet toegeven aan deze gevoelens, maar kunnen er met niemand in hun omgeving over praten. Dit kan leiden tot eenzaamheid, verwarring en verlies van controle over eigen handelen. Door anoniem te kunnen bellen met een specialist en hulp te ontvangen bij het leren omgaan met deze geaardheid, wordt kindermisbruik voorkomen.

Stop it Now! ontvangt subsidie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het ministerie Veiligheid en Justitie  Daarnaast worden wij gesteund door onder andere private donateurs en (media-)bedrijven; mensen die het belang van Stop it Now erkennen en met hun bijdrage kindermisbruik willen voorkomen.
Indien u Stop it Now! wilt steunen, dan is uw donatie zeer welkom op bankrekeningnummer 46.83.25.492 t.n.v. Stop it Now! Wilt u eerst meer weten over het gebruik van uw donatie, neem dan contact op met info@stopitnow.nl.

Stop it Now is in 1992 opgericht door de Amerikaanse Fran Henry omdat zij andere kinderen het misbruik wilde besparen dat haar zelf was overkomen. Stop it Now bestaat inmiddels in de Verenigde Staten, Groot Brittani√ę en Ierland. In 2012 werd Stop it Now! op initiatief van het EOKM (toen nog ‘Meldpunt Kinderporno’) en forensische polikliniek De Waag naar Nederland gehaald.